fredag den 18. september 2015

Styling idé: Nordic White Christmas


Elsker du den enkle nordiske indretningsstil i rolige farver og hvor naturen ses tydeligt, så snup et par grene i haven eller brug 1-2 hvid eller sortlakerede grene med glimmer fra vores shop.

Placér dem i en solid vase fx Lyngby vase eller større glas krukke. Tilsæt evt. sand, salt eller noget andet tungtvejende i bunden, så den ikke vælger så nemt.

Find nu din yndlingspynt og dekorer grenene fint. Sørg for at der er balance i pynten så du får det placeret jævnt på grenene. Jeg anbefaler nogle af vores smukke hvide glimmerkugler eller "snebolde", der er florlette og de fine fjer englevinger. En idé kunne også være vores fine hvide fjerfugle med klips på maven, der er rimelig naturtro og giver et sødt, naturligt udtryk.

Se mere online i shoppen hvis du mangler "dele" til din opsætning her: Gren deco.

Jeg ville placere vasen fx i den ene ende af spisebordet, på større sofaborde, brede vindueskarme eller hvor der nu er en rolig flade.

Rigtig god fornøjelse og husk endelig at sende mig et billede eller opload på instagram med hashtag #cutechristmas eller #cutechristmasstyling eller på vores facebook side: www.facebook.com/CuteChristmasdk. Jeg glææææder mig til at se hvordan dit krukketræ ser ud ;)

Ha' en forrygende skøn dag.

Kærlig hilsen
Bettina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...