søndag den 19. oktober 2014

Frem med de små batteri lyskæder...

Sidste dag i efterårsferien og selvfølgelig med regn. Så vi skruer op for søndagshyggen herhjemme og varmer op til efterårs/vinterweekend stemning. Det betyder at de små lyskæder så småt kommer frem og skaber hyggestemning forskellige steder i huset.

Nogle af mine favoritter er batteri lyskæder på fade, i glasklokker og hurricanes/vaser måske fyldt med kogler og grene, måske bare tomme. Prøv at se her. Jeg har samlet et par inspirationsfotos fra shoppen og vores Pinterest side, for gode idéer kan jo smutte med tiden ;)

Koglelyskæden m. batteri er online i shoppen her:
 
Kuglelyskæde m. batteri er online i shoppen her:
 
Inspiration fra Pinterest:
collegefashion.net
 
Stjernen med lyslæde til batteri er online i shoppen her:
 
Inspiration fra Pinterest:
skiglari-norppa.blogspot.fi
 
Et eksempel på lyskæde i glasklokke. Husk hvis du vil gøre det udenfor at lyskæden skal være til udendørs brug. Til gengæld gør det jo ikke noget med en evt. ledning, hvis klokken sættes på gran eller anden grønt. Så ses ledningen jo ikke meget.

Inspirationsfoto fra Pinterest:
bhg.com
 
Stjernelanternen og udendørslyskæde er online i shoppen her:
 
Til de heldige med et dekorationsfuglebur, så kan det da ikke blive mere dekorativt, hva'?
Inspiration fra Pinterest:
southernpiphi.tumblr.com

Her er batterilyskæden dog smart, specielt dem med timer, så kan du sætte eller hænge lanternen alle steder uden grimme ledninger og ha' masser af hyggebelysning.
Inspiration fra Pinterest:
dishfunctionaldesigns.blogspot.com

Faldt også lige over dette fad med mos og grønt med en lyskæde lagt henover. Enkelt og sødt både i et indgangsparti, på havebordet eller ved hoveddøren.
Inspiration fra Pinterest:
 savittjagvetblogg.blogspot.com
 
Vi har adskillige lyskæder i shoppen hvis du mangler, både batterikæder og "old-school" med ledning både til inde og ude. Så kig forbi, hvis du også trænger til at skrue op for hyggestemningen. Ujj og husk at pille evt. batterier ud af lyskæden, når du pakker den sammen for sæsonen dvs. en gang til februar :) - batterier har det med at blive snaskede og kan ødelægge alle batterilyskæder, hvis ikke man husker det, men det ved du sikkert godt, but just in case :)

Se vores lyskæder og LED lys í shoppen her: http://www.cutechristmas.dk/shop/lyskaeder-led-bloklys-293c1.html

Ha' en dejlig hyggesøndag med eller uden lyskæde-sjov.

Knus Bettina

2 kommentarer:

 1. Tak for ideerne, specielt den med glaskuplen, det må jeg altså prøve.
  /Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er super dekorativ og heldigvis nem at gå til :) Jeg har lavet den med batterilyskæde og gran hvor tænd/sluk batterikassen lå under grangrenene så der nemt kunne tændes og slukkes uden at skulle flyttes rundt på det hele. Rigtig god fornøjelse :)

   Knus Bettina

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...